Wil jij leren spiertesten?

Doe mee aan de cursus kennismaken met spiertesten. De spiertest is een prachtig middel om de oorzaak van onbalansen in ons lichaam op te sporen. Je lichaam zoekt altijd naar evenwicht. Als dat evenwicht door iets van binnenuit of buitenaf wordt verstoord, zal je lichaam proberen het evenwicht zo snel mogelijk te herstellen. Als datgene wat het evenwicht verstoort langere tijd aanhoudt zal je lichaam je dit laten weten door ziekte, moeheid, pijn, angst, depressie, allergie, migraine enz. Het is dus belangrijk dat je goed luistert naar datgene wat je lichaam te vertellen heeft, zo houd je de weegschaal in evenwicht. Met de spiertest wordt snel duidelijk wat het evenwicht verstoort in jouw lichaam en kan je zelf actie ondernemen om het evenwicht te herstellen. Zo blijf je in balans. Je kan de spiertest voor jezelf gebruiken, maar natuurlijk ook voor anderen. Zo houd je jezelf en anderen in evenwicht.

Hoe werkt de spiertest? Bij de spiertest wordt er zachte druk op de armspier uitgeoefend. Jouw lichaam geeft via deze armspier de informatie die nodig is om erachter te komen wat jouw evenwicht verstoord of herstelt. Bij alles wat goed is voor jouw lichaam zal de armspier sterk blijven als je er zachte druk op uitoefent. Bij alles wat jou uit balans brengt zal de armspier verzwakken als je er een zachte druk op uitoefent. Je kan op deze manier heel veel uitzoeken. Bijvoorbeeld welke voeding jouw lichaam versterkt of verzwakt, welk medicijn of middel voor jou het beste werkt bij een bepaalde klacht of welk verzorgingsproduct het beste is voor jou. Kort gezegd: met de spiertest spoor je snel op hoe het komt dat je lichaam uit evenwicht is en wat er nodig is om dit evenwicht weer te herstellen. De spiertest biedt dus veel mogelijkheden. In deze cursus leer je de spiertest te gebruiken, hoe de spiertest precies werkt en wat je er allemaal mee kan doen. Om daarna thuis te gebruiken voor jezelf en anderen of te integreren in je eigen werkzaamheden (als schoonheidsspecialiste, therapeut, bij dieren etc) Naast theorie is er veel ruimte om te oefenen met de spiertest.

Je leert:

  • Testen van de basisbalans en het herstel ervan.
  • Jezelf en een ander te Aarden/Gronden.
  • Testen van voedingsmiddelen en verzorgingsproducten.
  • Testen en herstel van de meridianen (energiebanen).
  • Jezelf te testen

Dit alles leer je in 2½ dag.

De kosten voor de cursus zijn € 245,- (incl. materiaal, koffie, thee en lunch op de hele lesdagen). De cursus is in Hendrik Ido Ambacht.

Heb je interesse in de cursus of heb je vragen, neem dan contact met ons op via:
Christa@bloeikinesio.nl/06-17916543 (Christa) of kinesio.marlies@gmail.com/06-10538051 (Marlies)
Voor actuele cursusdata kijk op de website van Verbindende Kracht.

Persoonlijke groei- en ontwikkelingsavonden

Even tijd voor jezelf. Tijd om je te verdiepen in wie jij werkelijk bent en hoe het leven in elkaar zit.

Deze avonden gaan we aan de slag met een thema, zoals bijvoorbeeld, het ego en de ziel, heling van jezelf, het effect van gedachten op je lichaam, de universele wetten en hoe ze werken, hoofd-hartcoherentie, de chakra’s, engelen en gidsen, enzovoort. We luisteren naar muziek die past bij dit thema en doen een bijpassende visualisatie. Ook krijg je een stukje uitleg over het thema en leer je hoe je hiermee uit de voeten kan in het dagelijkse leven.
Bij bijna elk thema krijg je ook één of meerdere tips van boeken die je bij dit thema kunt lezen. Een mooie avond om te werken aan je eigen groei en ontwikkeling.

De avonden zijn één keer per maand op maandag- of woensdagavond van 19.30-21.30 uur. Kosten €15,- per avond inclusief koffie/thee.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met mij op.

Ik hoop dat ik jou op deze avonden mag verwelkomen.